Hemstädning i Uppsala

Är ni som jag trötta på att alltid behöva städa hemmet så fort man kommer hem från jobbet. Nu är det slut för det för min del och jag har beslutat mig för att testa Städa Företagssupport i Sverige AB som arbetar med hemstädning i Uppsala. Så nu äntligen kan jag lägga ned mer tid på familjen och min fru och slipper den tråkiga städningen varenda dag.

Har ni, mina läsare, testat hemstädning någon gång? Hur har det funkat för er? Tycker ni att det är värt pengarna och har ni varit nöjda med resultatet?

Ha nu en fortsatt trevlig dag och glöm inte att kommentera hur er vecka ser ut och frågorna som jag ställt till er.

(Uppdatering)

Nu har vi haft hemstädning hemma hos oss i tre veckor och jag kunde verkligen inte vara nöjdare med det. När man kommer hem har de redan varit hemma hos oss och städat klart allt. Att komma hem till ett fräscht och rent hem gör verkligen så mycket, man blir på ett sätt glad när man kommer hem. Barnen kan sättas i fokus på engång istället för att behöva städa när man kommer hem, så kan man ut och leka med barnen i trädgården istället. 

Du gillar kanske också...