Byggfirma i Svedala

Äntligen har jag kommit hem efter en lång dag på jobbet. Jobbat i 12 timmar nu och är helt slut. Det har verkligen varit fullt upp idag med mycket möten och svårigheter att lösa på jobbet idag. Så glad att denna dag är över och jag äntligen ligger i min säng och ska få kolla lite serier nu.

Hur har er dag varit?

På tal om något annat så måste vi renovera vårt sommarhus i Trelleborg och jag undrar om ni vet någon kunnig och erfaren byggfirma i Trelleborg?

Vi ska nämligen bygga om stora delar av huset, bland annat ska vi blåsa ut köket och bygga helt nytt och vi kommer verkligen vara noga med att välja rätt byggföretag då tanken är att vi ska flytta dit när vi går i pension och då vill vi att allt ska vara perfekt gjort.

Men nu måste jag lägga ifrån mig datorn och försöka få lite sömn innan jobbet börjar imorgon.

(Uppdatering)

Efter era tips om olika Byggfirmor i Trelleborg har vi valt att anlita Räng Total och vi har även läst på om dem och det känns verkligen helt rätt att anlita dem.