Renovering i Borås

Hej och varmt välkommen till min blogg. Jag är så glad att just DU läser min blogg. Det gör mig otroligt glad och varm i hjärtat när jag ser att folk läser och kommenterar min blogg. Det gör mig verkligen så glad att så många människor vill ta del av saker i mitt liv. 

Vi har äntligen börjat med vår renovering i Borås, där vi har vår sommarstuga. Det känns verkligen så skönt att vi börjat med detta, så att vi kan börja njuta av sommaren ordentligt där. Innan har man haft ångest över att åka dit för att det varit så mycket saker som inte fungerat. Men nu, denna sommaren, ska allting bli klart och jag är verkligen så glad.

Och valet av företag känns också bra, Bygg & Kakelgruppen i Borås AB, då vi hört så bra om detta företag och de ska tydligen vara väldigt noggranna och effektiva.

Men nu behöver vi inte prata mer om mig, utan nu kan vi prata mer om er. Hur ser era sommarplaner ut? Vad har ni för tankar kring olika resmål? Väljer ni att stanna kvar i Sverige och njuter av sommaren här eller väljer ni att åka någonstans för att komma bort från allt och bara kunna slappna av?

Vi ska vänta på att vår renovering ska bli klar och efter det ska vi ta fyra veckor semester i stugan och bara njuta. 

Ha en fortsatt bra dag!