Bilreparationer i Sjöbo

Godmorgon!

Som jag skrev i gårdagens blogginlägg gick mina två bilar sönder igår, så idag blir att åka till M&L Fordonservice AB och utföra bilreparationer i Sjöbo. Det känns självklart väldigt tråkigt att detta skulle hända oss men vad gör man? Livet måste gå vidare och det kommer lösa sig. Så nu ser vi framåt och tänker positivt. Vi har som tur var fått låna två stycken lånebilar som gör att vi kan ta oss till våra jobb i alla fall. 

Men utöver det som hände med bilarna har helgen varit mysig och lugn.

I lördag var vi ute och åt på en jättegod restaurang och drack lite vin och bara myste. Sedan på söndagen låg vi mest hemma hela dagen, min mor och far kom och åt söndagslunch och det var självklart väldigt mysigt det med. Men nu ska jag åka iväg och lämna in bilarna och efter det åka iväg till jobbet.

Ha nu en bra dag så uppdaterar jag er kring hur det går för våra bilar.

(Uppdatering)

Nu har jag kommit hem från jobbet och pratat med bilverkstaden och de sa att de förmodligen kommer kunna fixa våra bilar nu i veckan. Så det var snabbar en vad jag hade förväntat.