Persienner i Kristinehamn

Nu inför VM så har jag under en längre tid haft ett byggprojekt som jag äntligen börjar gå mot mitt slut med. Min plan var nämligen som så att då jag är den enda som bor i lägenhet utan sambo så tänkte jag att jag kunde ta tillfället i akt och faktiskt erbjuda att vi alltid kunde kolla fotbolls VM hemma hos mig. Därför blev mitt sommarbyggprojekt att bygga en altan som är gjord för att kunna kolla just på TV i. Vi snacka alltså skuggskydd, en stor altan för att rymma alla på och en el installering för att kunna koppla i boxen och TVn en bit utanför huset. Detta är ett projekt som har gått otorligt bra och allt ser verkligen hur snygg och bra ut som helst vilket självklart kändes helt fantastiskt roligt. Nu är egentligen det enda som fattas är just persienner. De behövs för att kunna hålla solljuset borta så mycket det absolut bara går så det inte reflekteras mot TV-skärmen. Därför kontaktade jag Persienn-Karlsson Åke Karlsson som säljer just persienner i Kristinehamn. Dem genomförde ett helt fantastiskt arbete med hjälp av val och även installation så nu är jag äntligen helt redo inför fotbolls VM.